vineri, 18 iunie 2010

Energie si Lumina



Sunt atatea lucruri pe care nu le stim si pe care ne-am dori sa le stim sau pe care datorita unei anumite temeri nu dorim sa le cunoastem. Sunt atatea lucruri imposibil de inteles datorita conditiei umane, dar sunt unele pe care le putem intelege fara prea mult efort. Suntem fiinte de Energie si Lumina.Structurile noastre celulare si tot ceea ce ne inconjoara este Lumina. Lumina exista ca manifestare a multor si diferitelor frecvente vibrationale. Exista Lumina Vizibila si Lumina Invizibila. Exista multe nivele, planuri, in Lumina. Ea cuprinde totul. Toata Creatia este facuta din Lumina. Din acest unic motiv, fiecare zona din corpul nostru este extrem de sensibila la Lumina. Este foarte important sa intelegem acest lucru. Cu totii suntem Fiinte de Lumina. Putem spune ca acum nu suntem decat niste Fiinte de Lumina care experimentam senzatia de uman. Una din informatiile de baza care sunt din ce in ce mai vehiculate in randul oamenilor preocupati de evolutia spirituala se bazeaza pe existenta chakrelor in corpul uman. Nu stiu cati dintre voi ati intalnit vreodata notiunea de chakra. Chakrele sunt centrele energetice ale corpului. Fiecare chakra este aflata în apropierea unui organ vital al corpului. O minte şi un trup sanatos se realizeaza prin echilibrarea tuturor chakrelor. Sistemul chakrelor functioneaza într-o deplina unitate, in asa fel incat fluxul de energie sa fie perfect echilibrat. Aceste centre energetice sustin teoria conform careia tot ce vedem in jurul nostru nu este decat o perceptie, si ca de fapt, totul este Energie si Lumina, ca Universul, asa cum il percepem noi, este diferit de ceea ce este el cu adevarat.

6 comentarii:

  1. Sunt de acord cu tine...tot ce ne inconjoara e energie, incepand de la marile galaxii aflate la miliarde de ani lumina si pana la cel mai neinsemnat fir de nisip ce reuneste miliarde de atomi...Totul e o forta care colecteaza energia si lumina, conferindu-i o forma si creand densitatea cunoscuta noua, ca ''lumea fizica ''pe care o vedem si o simtim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lumina inseamna viata,iar viata inseamna energie.Tot ceea ce vedem e poate ca oglindirea a ceea ce suntem ca persoana.Fiecare percepe lumea din jurul sau intr-un mod diferit.Unul vede lumina,altul energia.Eu le simt pe ambele,si sunt de acord cu tine ca omul e lumina si energie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cumva am uitat intunericul, raul?Odiosul?

    Iata cea mai pretioasa informatie care exista in mod real.

    Am facut din ea Adevarul Absolut.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.evanghelia.ro/citeste/2/Apocalipsa_o_carte_cu_sapte_peceti.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Realizezi ca notiunea de Adevar Absolut este peste puterea noastra de a percepe, nu ? Suntem rai pentru ca asa alegem sa fim, nu pentru ca asa am fost claditi. Cu intunericul, raul, odiosul nu poti crea, dar in schimb cu el poti distruge.

    RăspundețiȘtergere