duminică, 20 iunie 2010

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea indeplini!



Se spune ca tocmai posibilitatea sa-ti implinesti un vis face viata interesanta, iar cand tu iti doresti ceva cu adevarat, tot Universul conspira la realizarea dorintei tale. Cu cat ne dorim mai mult, cu atat mai repede constiinta noastra interioara pune bazele implinirii dorintei. Se ajunge la un echilibru intre insusi Univers si vibratia interioara umana, vibratia sufletului in aspiratia sa de implinire a dorintei. Cu cat ne dorim mai mult Universul se supune dorintei noastre si ajuta la implinirea ei. De aceea fiecare lucru dorit trebuie sa fie si unul bun. De aceea fiecare lucru dorit nu trebuie sa aiba valente sau cauze negative. Dorinta este ca un foc care ne mistuie sufletele. Trebuie sa stim sa ne dorim. Trebuie sa ne dorim cu adevarat pentru a obtine. Trebuie sa ne dorim cu sufletul, cu inima si cu mintea, cu intreaga faptura umana si spirituala. Trebuie sa ne dorim numai lucruri bune nu numai pentru noi, cat si pentru cei din jur. Trebuie in primul rand sa ne dorim sa fim mai buni, pentru a ajunge sa ne putem dori cu adevarat, pentru a ajunge sa ne indeplinim dorintele. Fiecare dintre noi trebuie sa avem grija ce ne dorim pentru ca dorinta noastra s-ar putea indeplini. Deci tu, cititorule, data viitoare cand iti pui o dorinta ai grija ca ea sa nu faca rau in nici un fel si vei avea sanse mari sa se indeplineasca. Asta daca si tu iti doresti cu adevarat acest lucru.

4 comentarii:

  1. ...nu sunt foarte convinsa ca universul conspira la realizarea dorintelor noastre...insa sunt convinsa ca exista acolo undeva, cineva care ne asculta, ne intelege si ne ajuta sa ne urmam visele....Implinirea dorintelor noastre se afla in stransa legatura cu vointa noastra. Daca nu ne dorim cu adevarat cu siguranta telul nostru nu va fi atins...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am dat peste o melodie: C.I.A. - Lupta cu tine.
    Are legatura cu citatul de mai sus, care apartine lui Paulo Coelho. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. tot ce e scris aici este nu mai mult dekit o nimica toata..asta pur si simplu nu este adevarat..in ziua de azi trebuie sa fii numai pentru tine si sa nu te gindesti la alcineva,,timpurile din pakate sau schimbat si ce nu am face e prea tirziu sa schimbam ceva trebuie doar sa mergem inainte....inainte ceea ce era pakat si makar sa te gindesti akum e ceva normal..asaka mergeti inainte si nu va uitati la toate prostologiile astea,,dorinte nustiu ce..ha ma face sa rid..fiti voi si face-ti ce vreti voi da nu altcineva fiti asa kum sinteti caci nimeni nu va poate lua asta..dorinta si voia de a trai liber..viata e in miinile voastre,,bafta!

    RăspundețiȘtergere