vineri, 5 noiembrie 2010

Ciudat? Poate bun... Sau doar creativ?



Ce pot sa spun ?!?! Sunt un ciudat. Si culmea, ador ciudatii. Dar nu pe cei mai ciudati dintre ciudati. Doar ciudatii mai moderati. Asta ma catalogheza ca ciudat si pe mine? Sau doar un individ normal? Sa spunem ca ador sa ma simt normal. Si unde as putea sa ma simt mai normal decat intre ciudati? Doar acolo pot fi cat de cat o ancora in normalitate. Sau, mai bine sa spunem ca ador lucrurile interesante. Asta ca sa nu mai sune asa de ciudat. Ador personalitatile interesante. Ador reactiile interesante. Sunt atatea de invatat. Oricum, ce e ciudat poate fi chiar bun si nu neeaparat rau. Ar fi destule de invatat de la ceva anormal chiar si pentru un "normal". Destul de stimulant sa le analizezi fiecare gest, fiecare reactie. E de-a dreptul placut. De aceea incerc sa ma inconjor de oameni un pic mai ciudati. Pana si ce mai buni prieteni ai mei sunt ciudati in ochii altora. Dar pana la urma nu parerea lor conteaza. Atat timp cat eu ma simt bine intre ei pot sa-si tina parererile pentru ei. Datorita multora dintre ei sunt ceea ce sunt. Am invata multe de la ei. Si cred ca si ei au invatat de la mine cate ceva. Oricat de ciudati ar fi, daca nu aveau un efect pozitiv asupra mea, nu rezistau prea mult in preajma mea. Oricat de ciudata ar fi o persoana, poate fi extrem de interesanta. Chiar daca esti cat de cat normal poti fi considerat ciudat intr-o lumea asa de "normala" precum cea de astazi. Dar pana la urma ce este rau in a fi deosebit? Ce poate fi rau in a incalca anumite reguli daca aceastea nu ii afecteaza pe cei din jurul tau? Ce poate fi rau in a fi creativ?

5 comentarii:

  1. eu spun asa:viata are jocul ei,dar eu am regulile mele...nu trebuie sa traiesti dupa regulile altora..tu trebuie sa-ti traiesti propria viata...pacat k viata asta e asa scurta,totusi..

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi? De aia te-am ,,adoptat" de la prima vedere,pentru ca ciudatii sunt interesanti..sau invers...te las sa alegi ordinea.

    RăspundețiȘtergere
  3. deci asta era explicatia ? Nu stiam motivul pentru care m-ati "adoptat"....

    RăspundețiȘtergere
  4. am simtit un feeling..he,he!

    RăspundețiȘtergere